PKMK
Feltöltött képek száma: 74942   Megfigyelési adatok száma: 254312
   
E-mail cím:
Jelszó:
Értékelés Megosztom Facebookon

Kerti sármány
Emberiza hortulana
Apácatorna
2019. május 26.
328 megtekintés

Megjegyzés:
Gál Szabolcs
Szerintem jelezd. Én csak támogatni tudom! Nem annyira tudom, hogy te is ki vagy, de szóljál légyszíves a szakembereknek, mert én is nehezen viselem el magam!
Tar József (C50K1)
"Szerintem ritka, viszont itthon már igen jól megfotózott fajról, pláne példányról sem muszáj mindent galériásítani!" Akkor ez a kritika az oldal stábjának szóljon ne a feltöltőnek!!! Ezt én ordítom Neked!!! Nekik kell ezt javasolni. Minél több fotó van a galériába annál jobb, nemde?. Mi ezzel baj Szabolcs? Mi a problémád? Mert írogatsz itt minden "okosságot" konkrétumok nélkül. Egyszer jó lenne ha őszintén elmondanád mi a problémád azzal, hogy szorgalmas, elkötelezett amatőr madarászok -munka mellett, önköltségükön utazgatva, szabadidejüket feláldozva- folyamatosan töltik fel a fotókat? Nem a legtökéletesebb fotó de legalább minőségi. Minél több a fotó különböző fényviszonyoknál, különböző pozíciókban annál többen tanulhatnak belőle. Az "arcoskodásból" kicsit visszavehetnél mert állandóan Te kezded a személyeskedést. Ez az oldal ne az arcoskodásról legyen híres. Ha további problémád van akkor jelezni fogom jónéhány helyen és szakembernél, hogy moderáljanak mert ez már a sokadik eset!!!
Tar István (Gruméte)
Tudom, hogy megígértem, hogy nem írok vissza, de muszáj... Először is köszönöm szépen azt az információt, hogy a ritka fajokról egy bizonyos idő múlva automatikusan bekerül galériába a kép. Ezt nem tudtam, köszönöm, hogy felvilágosítottál. Viszont ígéretemhez híven, ezentúl, ha feltennék valamit galériába (a ritka fajokhoz), először neked elküldöm a fotót lektorálni, ha tetszik a kép, akkor majd felteszem ide is, vagy ha nem akarsz vele foglalkozni, akkor írd meg légyszives annak a nevét, akinek elküldhetem. :D A hozzászólásod többi részére inkább nem reagálok semmit, jobban járunk...
Gál Szabolcs
Lehet én is stílust váltok, mert a szövegértésed sajnos valahol nagyon alacsonyan lakik. ÉN NEKEM SZEMÉLY SZERINT AZ ÉG EGY VILÁGON SEMMI KÖZÖM A BIRDING.HU BELSŐ STÁBJÁHOZ, ÉN NEM TUDOK BELENYÚLNI A KÉPEKBE, AZ ADATOKBA, ÉS NEM ÉN EMELEM ÁT A KÉPEKET A SAJÁTOKBÓL A GALÉRIÁBA!! ezt most ordítva mondtam, mert nem tudom máshogy! Úgy tudom (NEM MINT OLDALFEJLESZTŐ MOGUL, HANEM MINT 15 ÉVES FELHASZNÁLÓ), hogy ha a ritkaságról teszel fel galériába képet az kisvártatva minden szűrés nélkül megjelenik a "nagy" galériába! Így ezekben az esetekben az embernek magának kell némi önkritikát gyakorlonia! A kucsmáshoz miért írjak? Ide leírtam amit gondolok. A fejléc - ahova szánod- nevezéktanilag a felül futó sor, gondolom arra gondolsz, hogy adat mellé! Akkor viszont nem kell pluszba galériába is rakni - ugyanis az magától nem kerül oda!! Azt, hogy kipécéztelek az azért van, mert idetévedő 1-1 dolgot feltevő emberek nem szokták elérni az ingerküszöbömet, de te (ahogy az előző esetben is, és látom azon a rossz szokáson valahogy sikerült javítani - Gratulálok) itt is folyton csinálsz valamit, ami szerintem nem feltétlenül követendő. Én csak segítek - de nem kell érteni, nyilván ezt sem fogod (csak mert, ugye eddig sem értetted mit akartam).
Tar István (Gruméte)
Ez megint egy végtelen vita lenne, mint a kuhinál, ezért úgy döntöttem, hogy befejeztem, akármit is írsz vissza. Tényleg elegem van abból, hogy ilyen hülyeségeken akadsz fent, már bocsánat. Az, hogy másnak is írtál nem igazán számít. Továbbra is azt mondom, hogy ha valami gond van a galériába tett képekkel, ne nekem, meg másoknak írj, akik feltöltik a képeket, hanem házon belül játszátok le, vagy tökéletesítsétek az oldal működését, a galériába szánt fotók szűrésével... stb. Még egyszer leírom, hogy első sorban nem galériába szánom a fotókat, amiket megfigyelésen kívül teszek fel, hanem csak fejlécbe. Nyílván, ha bekerül galériába ok, biztos azért, mert jó fotó, vagy ritka fajról készült közepes fotó, vagy mit tudom én mi alapján döntitek el... stb. vagy nem, a fenti példából kiindulva. Egyébként a teljesség igénye nélkül a legutóbbi két ritka fajról feltett fotóim összehasonlítva a galériában található összes képpel, ha már szét van fotózva a kerti sármány: kerti sármány: 34 fotó van összesen, ebből 18 hazai (marha sok fotó, tényleg) kucsmás sármány: 44 fotó, ebből 22 hazai (mondjuk ehhez kellett volna írnod, ha már mindenképp szerettél volna) Tényleg nem kötekedésből írtam, csak nem értem. De mindegy, szép hétvégét neked!
Gál Szabolcs
Ó az a rohadt szójavító telefon. Mindegy, nem írom le mégegyszer.
Gál Szabolcs
A csillagozás véletlen, nem akartam amúgy minősíteni. De hidd el, azt hogy más nem csillagozás, arról nem tehetek.
Gál Szabolcs
Ha megnézed, a gyakori galériás citromsármànyhoz is beírtam. És semmi közöm a birdinges galériához és máshoz sem! Nagyobb lenne a rend! :-)
Tar István (Gruméte)
Már annyira fáradt vagyok, hogy Zsike profiljából válaszoltam, de a lényeget leírtam...
Kerekes Erzsébet
Tényleg nem értem, hogy miért mindig csak engem piszkálsz mindenféle ürügy miatt, rendben, akkor mostantól kezdve előbb írok neked egy e-mail-t, hogy mit "szabad" feltennem és mit nem... ez már nonszensz, komolyan! Amúgy meg, ha nem tetszik ne tedd galériába, a lócsért sem én emeltem be a fő galériába, csak fejlécbe tettem, az már rajtatok múlik, hogy mit válogattok be és mit nem, ezért nehogy már én legyek a hibás!!!
Gál Szabolcs
Szerintem ritka, viszont itthon már igen jól megfotózott fajról, pláne példányról sem muszáj mindent galériásítani!
Fórum
Milyen madarat láttam?
Ezt pont te......?
Ma, 13:24 - Simay Attila
GYIK / FAQ
Készül, csak kicsit sok a gyűrűznivaló mostanában. A...
2019.10.11. 06:36 - Dr. Hadarics Tibor
A WP és a világ terepmadarász hírei
Albánia első törpesármánya...kis magyar közreműködéssel: ...
2019.10.10. 21:46 - Szalai Kornél
Szavazás
Jelenleg nincs érvényes szavazási lehetőség Tovább »
Hírek, felhívások
AZ ÉLŐHELY-HASZNÁLAT TÉR-, ÉS IDŐ-MINTÁZATAI
2019.09.24.
Tisztelt Természetvédő Kollégák, Kedves Barátaink! A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság a VIII.... Tovább »
Beszámolók
2 hét Ghánában
2019.07.25.
Ghána 2018. 12. 28. – 2019. 01. 12. Résztvevők: Erőss Mariann, Takács Ádám, Szász Előd ... Tovább »
Galériák
Fehér gólya
Ciconia ciconia

 
Kabasólyom
Falco subbuteo
2019. október 12.
 
Kis póling
Numenius phaeopus
2019. október 6.
 
PKMK
 
© 2010 www.birding.hu Pest Környéki Madarász Kör
FőoldalInfóMegfigyelésekGalériákFajlistákMME NomenclatorRegisztráció